Påske-desserten som får haren til å hoppe

 

Samme hvor du er i påsken - dette er desserten som setter folk i stemning. Laget av boks-mat, selvfølgelig.

 

En av mine beste mat-oppfinnelser, som er enkel å lage, og likevel har et c-moment som viser at du er en masterchef.

Det er selvfølgelig helt latterlig å bruke fersken på boks. Men den som ler sist, ler best. Når du legger en rand av butterdeig på toppen er det glassklart hvem som er sjefen, om det er i hytte eller hus.

 

2 små bokser halve fersken

en liten skvett hvitvin, eller sherry 

1 ss vaniljesukker

2 ts kanel

1 plate butterdeig, tint

1 egg

litt sukker

 

  • Ta ut ferskenene, slå vekk sukkerlaken som er i boksen. Kjør fersken og vaniljesukker til en pure med stavmikser, eller bruk baksiden av en skje til å mose det gjennom en finmasket sikt. Smak til med vin og kanel.
  • Skru stekeovnen på 220 grader.
  • Ha puréen over i fire ildfaste glass.
  • Kjevle butterdeigsplaten ut til du kan centimeterbrede skjære strimler lange nok til å gå rundt glassene. Klem strimlene rundt kanten på glassene. Smør butterdeigsrandene med sammenpisket egg. Strø over sukker. 
  • Stek glassene i ovnen i 12-14 minutter, til de er pent gyldne og hevet til en lekker innramming.

 

 

 

Skal herligheten serveres til barn er det bare å droppe vinen og heller bruke laken som er i boksene.

 

Write a comment

Comments: 1
  • #1

    college paper writing service (Monday, 13 November 2017 10:27)

    Your article is very nice thank you for share this information. Its very useful for all peoples there are all possibilities to provide for this blog. Many topics I have uploaded to catch different concepts.