Det beste er ofte det billigste!
Sleivene i rustfritt stål, som jeg holder så tøft på bildet, hadde jeg ikke klart meg uten. I likhet med de fleste andre tingene her, er dette proffutstyr.
En av disse geniale redskapene kan du unne deg - om du er stinn av penger eller helt blakk etter ferien.
En av mine favoritter, som koster mindre enn en flaske pils, er denne helletuten.
En annen av mine favoritter, som koster mer enn en dyr champagne, er denne temperaturmåleren.
Hvorfor skal kjøkkenredskapene være så vanskelig å finne?
Det er praktisk å være «veggetarianer».
Dessuten er det dekorativt.
Skuffer? Skap? Skal det dyre kjøkkenutstyret liksom holdes skjult for folk? Blir ikke det som å kjøre rundt med presenning på den fete Teslaen?
Nei, opp på veggen med velstanden!
Sånne greier til å henge opp ting på får du kjøpt i butikker som egentlig selger annet verktøy. Det du ser på bildet her er skaffet hos Clas Ohlson, og det var ikke dyrt.
I sprøytepose - og sekk: En gang i blant kommer jeg over et produkt som faktisk er både nytt og nyttig. En enda sjeldnere gang er dingsen i tillegg pen.
Det var introduksjonen, her er saken:
En såkalt Decomax, en plastbelg som erstatter sprøyteposene.
Et hendig sprøyterom i silikon du kan fylle opp med 0, 5 liter av hva det skal være, sjokoladesaus eller hvitløkskrem, med seks ulike munnstykker for å lage passende dekor.
Østers er for spesielt interesserte. Blod-soss og folk som gjerne vil demonstrerer at de er sofistikerte, for eksempel. Men på 1800-tallet var østers gatekjøkkenmat!
20 kroner for en munnfull salt gugge kan høres urimelig ut, men levende østers på tungen gir verdifulle minner.
Dessuten er det topp underholdning når du åpner 12 østers (når man snakker om østers er det tradisjon å telle dusin, og de fleste synes at halvt dusin er stor nok porsjon), og serverer på knust
is.