![purre oppskrifter](https://image.jimcdn.com/app/cms/image/transf/dimension=541x10000:format=jpg/path/s05c763edb6851ac9/image/if65153ea92e0f072/version/1605710099/purre-oppskrifter.jpg)
Ja, her får du en fin anledning til å bruke balsamicoeddik, som du kanskje har stående og ikke bruker så ofte…
2 nokså små purrer
3-4 ss balsamicoeddik
1 ss sukker
litt blandet salat, mest ruccola - eller bare ruccola
litt ekstra god olivenolje
salt, pepper
en god klatt smør
- Smelt smør i en liten panne på middels varme. Del purre i passende stykker og stek dem til de begynner å mykne.
- Skru opp varmen noe, ha i balsamico og dryss over sukker. Stek og vend på purren til balsamicoeddiken er nesten kokt bort. Dette går fort.
- Server med ruccolasalat, med salt, pepper og en dært olivenolje.