![](https://image.jimcdn.com/app/cms/image/transf/dimension=666x10000:format=jpg/path/s05c763edb6851ac9/image/ib9ae3744759f49a6/version/1529944323/image.jpg)
Hvorfor gjøre det vanskeligere? Her får den deilige smaken av stangselleri folde seg ut alene. Prøv sammen med for eksempel en bit stekt kylling.
4 stilker stangselleri
2 ss smør
1 ss sitronsaft
persille
salt, pepper
olivenolje
- Skrell stangsellerien og del dem i passende biter. Ha smør i en panne på middels varme og stek dem litt i smøret, uten at smøret brunes. Ha så i sitronsaft og en bitteliten skvett vann, pluss litt salt og pepper. Legg på lokk, eller dekk med alufolie, og la det koke/steke seg mørt.
- Server med persille. Har du stekt en kjøttbit er det fint å øse litt stekesky over, før de sprinkler på generøst med olivenolje.