Thai-stekt Oumph

thai oumph vegetar oppskrift

Her må du nok til en sjappe som er spesialist på asiatiske råvarer. Du kan også mikse en finhakket blanding av asia-ting du finner i en vanlig, velutrustet butikk, som sitrongress. Men i min favoritt er det korianderrøtter som gjør susen.

 

1 pose Oumph av typen som heter "The strip"

2 vårløk, snittet sånn passe grovt

3 fedd hvitløk, finhakket

5 korianderrøtter, finhakket

6 ss soyasaus

1 ts grovknust pepper

1 ts sukker

pluss noe salatgreier du har for hånden

 

  • Ha litt stekeolje i en stor panne på litt over middels varme og stek Oumph-stripene i 4-5 minutter, rør om av og til.
  • Skru ned varmen noe og ha i hvitløk og korianderrøtter. Stek et knapt minutt mens du rører.
  • Hell over soya og rør inn papper og sukker.
  • Server med det du ellers finner, for eksempel hakket tomat.

 

Write a comment

Comments: 0