![hjemmelaget ketsjup oppskrift karri](https://image.jimcdn.com/app/cms/image/transf/dimension=333x1024:format=png/path/s05c763edb6851ac9/image/i8ccdd76ef38e3869/version/1459524372/hjemmelaget-ketsjup-oppskrift-karri.png)
Du kan lage den naturelle, eller tilsette en ekstra smak, som for eksempel en dært karri. Ikke ta mengden ingredienser så nøye. Smak deg frem!
1 boks flådde tomater, gjerne plommetomater
1 sjalottløk
1 fedd hvitløk
2 ss tomatpuré
4 ss brunt sukker
4 ss rødvinseddik
1 ts karri
salt, pepper
- Finhakk løken og stek den i litt olje på litt under middels varme et par minutter. Finhakk hvitløken og tomatpuréen. La det hele steke med knapt minutt til.
- Ha i tomatboksen og sukkeret. La det småkoke en drøy halvtime, til det begynner å tykne. Mos tomatene av og til med en gaffel. Kjør det så til en jevn mos med stavmikser - hvis du vil, mange liker den litt klumpete.
- Smak til med eddik under småkoking og avslutt med karri, pluss litt salt og pepper.
Write a comment