Denne måten å steke osten på kan du også overføre til taco og wraps, med det vanlige tilbehøret.
200 g fersk pasta, gjerne av typen pappardelle, eller tørket pasta
1 boks cherrytomater, gjerne fra Italia.
4 ss olivenolje, av vanlig type
1 ss finhakket frisk oregano
1/2 fedd finhakket hvitløk
1/2 rødløk i tynne skiver
salt og pepper
300 g skjørost, en boks
1 ss finhakket frisk timian
- Kok pastaen i godt saltet vann.
- Varm halvparten av oljeen i en kjele på litt over middels varme. Ha i løken og stek et minutt under omrøring. Ha i hvitløken og stek et halvt minutt til. Ha så i tomatboksen og oregano, og la det småkoke i rundt 20 minutter. Smak til med salt og pepper.
- Ha resten av oljen, blandet med timian, i en panne på middels varme. Ha i osten og stek under forsiktig omrøring til osten er varm.
- Fordel pasta, tomatsaus og ostetopping på varme tallerkener.
Write a comment
Madeline Palmeri (Thursday, 02 February 2017 14:34)
I'll right away grasp your rss as I can not to find your e-mail subscription hyperlink or e-newsletter service. Do you have any? Please let me recognise so that I could subscribe. Thanks.
Lila Denk (Thursday, 02 February 2017 20:14)
Hi there, You have done an excellent job. I'll definitely digg it and personally recommend to my friends. I'm sure they'll be benefited from this web site.