Pasta med skjørost, urteolje og tomatsaus

skjørost rørosmeieriet tradisjonsost proteinrik treningsmat

Denne måten å steke osten på kan du også overføre til taco og wraps, med det vanlige tilbehøret.

 

200 g fersk pasta, gjerne av typen pappardelle, eller tørket pasta 

1 boks cherrytomater, gjerne fra Italia.

4 ss olivenolje, av vanlig type

1 ss finhakket frisk oregano

1/2 fedd finhakket hvitløk

1/2 rødløk i tynne skiver

salt og pepper

300 g skjørost, en boks

1 ss finhakket frisk timian 

 

  • Kok pastaen i godt saltet vann.
  • Varm halvparten av oljeen i en kjele på litt over middels varme. Ha i løken og stek et minutt under omrøring. Ha i hvitløken og stek et halvt minutt til. Ha så i tomatboksen og oregano, og la det småkoke i rundt 20 minutter. Smak til med salt og pepper.
  • Ha resten av oljen, blandet med timian, i en panne på middels varme. Ha i osten og stek under forsiktig omrøring til osten er varm.
  • Fordel pasta, tomatsaus og ostetopping på varme tallerkener.

 

Write a comment

Comments: 2
  • #1

    Madeline Palmeri (Thursday, 02 February 2017 14:34)


    I'll right away grasp your rss as I can not to find your e-mail subscription hyperlink or e-newsletter service. Do you have any? Please let me recognise so that I could subscribe. Thanks.

  • #2

    Lila Denk (Thursday, 02 February 2017 20:14)


    Hi there, You have done an excellent job. I'll definitely digg it and personally recommend to my friends. I'm sure they'll be benefited from this web site.