Oops! Page Not Found
Unfortunately the page you're looking doesn't exist (anymore) or there was an error in the link you followed or typed. This way to the home page.
Sitemap
Blog
- 08/20/2023 - Ha det som plommen i glasset!
- 12/19/2021 - Kål-rotet som ikke er julen verdig
- 12/17/2021 - Bli smart med gløgg!
- 11/18/2021 - DETTE er en kabaret
- 10/27/2021 - Halloween: Miljøsvin er mest skremmende
- 08/20/2021 - Bli et genialt suppehue!
- 08/11/2021 - Den klokeste kålen
- 07/25/2021 - Bring oss bær. Bringebær!
- 07/16/2021 - Tomatsuppe med bønner og linser
- 07/15/2021 - Tomatsuppe med gulrot og frø
- 06/30/2021 - Salaten du blir METT av
- 06/22/2021 - Se her: Overjordisk gode jordbær
- 06/15/2021 - Piker, vin - og sangria
- 06/10/2021 - Ha ingen kvaler: Hval er miljømat
- 06/02/2021 - Agurk i medvind
- 06/01/2021 - En kosmisk go'gurk!
- 05/28/2021 - Den rørende triste historien om norske pelsdyr
- 05/20/2021 - Derfor er vi med
- 04/12/2021 - Det enkleste er det beste - for kroppen og for kloden!
- 03/25/2021 - Gult krøll med kult øl
- 03/22/2021 - Salmonella: Derfor er vi trygge
- 03/03/2021 - Så gøy å nerde med maten
- 02/09/2021 - Sånn steker du løken best
- 02/01/2021 - Din andel av den beste maten
- 01/25/2021 - Rist deg løs!
- 01/22/2021 - Den beste oljen har sesong NÅ!
- 01/20/2021 - Sellerirot: Den kuleste knollen!
- 12/13/2020 - En ribberytters bekjennelse: I år blir det pinnekjøtt!
- 11/29/2020 - Hale-luja!
- 11/17/2020 - Purren er på pallen!
- 10/23/2020 - Veggisburgeren vant kampen
- 10/21/2020 - Så mye melk klemmer vi ut av dem #møtoo
- 10/19/2020 - Det er servert - og dokumentert
- 10/15/2020 - Purre med ost på butterdeig
- 10/15/2020 - Purre med balsamico og ruccola
- 10/09/2020 - Fårikål uten kål og kåling
- 09/03/2020 - Et krafttak for bærekraft
- 09/01/2020 - Falaffel er jaffal bra!
- 09/01/2020 - Vegetarburger med rødbet og champignon
- 08/07/2020 - Marinade er spa-bad for maten!
- 06/29/2020 - Blomkålsuppe
- 06/28/2020 - Blomkålkrem med rogn
- 04/24/2020 - Føling i fjæra!
- 04/20/2020 - Boksen går!
- 04/02/2020 - Tradisjonell påske på ny måte!
- 03/23/2020 - Dugnadsmat - vi velger riktig!
- 03/20/2020 - Tangsalat
- 03/20/2020 - Tangpesto
- 02/25/2020 - Fett nok!
- 01/28/2020 - Cowboy-boller!
- 01/21/2020 - En bønn om deilige bønner
- 01/20/2020 - Bønneburgeren du vil elske
- 01/10/2020 - Chili sin carne - din nye veggisfavoritt
- 01/10/2020 - Hvite bønner med portobellosopp og pesto
- 01/01/2020 - Kyllingkraft
- 01/01/2020 - Grønnsakskraft
- 01/01/2020 - En bukett av smaker!
- 12/11/2019 - Slik unngår du trøbbel på julens restaurantbesøk
- 11/27/2019 - Nå er det fritt fram for alkoholfritt juleøl
- 10/23/2019 - Den miljøvennlige fiskegratengen!
- 10/16/2019 - Spis østers - redd miljøet!
- 09/29/2019 - Ny-y-yt på nytt!
- 09/28/2019 - Økologisk: Like logisk som likestilling?
- 09/24/2019 - Priskrig på tysk ribbe?
- 08/12/2019 - Eddik av bringebær
- 08/12/2019 - Bringebær i ovnen!
- 08/12/2019 - Bær med sabayonne
- 08/12/2019 - Bær med vanilje og syre
- 05/26/2019 - 10 ting: Det billigste og beste du kan ha på kjøkkenet.
- 05/23/2019 - Butterdeig med grønne erter
- 05/22/2019 - Amerikansk pannekake med erter
- 04/23/2019 - Vi er noen som forsyner oss mer av økomatfatet enn andre
- 04/11/2019 - Påske-desserten som får haren til å hoppe
- 04/01/2019 - Asparges på grønn pasta
- 02/06/2019 - Samisk gryte: Rein nytelse
- 01/03/2019 - Økologisk mat gjør også vanlig mat bedre
- 12/18/2018 - Det blir ikke jul uten denne
- 12/13/2018 - Gaveønske: Schtøgt slips - eller spekemat?
- 12/06/2018 - Julevaffel!
- 12/04/2018 - En julete veggis-pizza!
- 11/20/2018 - Ris til egen smak!
- 11/18/2018 - Til orientering: Norsk mat ER best
- 11/07/2018 - Lær av VM-juryen hvordan du smaker på ost
- 11/04/2018 - Slik nyter vi Norge best mulig: Vi koker kraft på råvarene
- 10/21/2018 - Grise-viktig om vår beste venn
- 09/20/2018 - Slik serverer du luksus-fuglen latterlig billig
- 09/03/2018 - Vi tar en dugnad, og spiser alt vi kan av norsk mat!
- 08/09/2018 - Husker du galskapen sist vi hadde «krise» i landbruket?
- 08/05/2018 - Derfor klapper vi for økologisk festivalmat
- 08/01/2018 - Endelig, nå kan vi spise frosne reker igjen!
- 06/30/2018 - Dillpop med reker - den nye spesialiteten
- 06/08/2018 - Vi disser ikke flesk: Derfor elsker vi norsk bacon
- 06/05/2018 - Honningfrukt med yoghurt
- 06/05/2018 - Honningmarinade
- 06/05/2018 - Honningstekt chevre med pistasj
- 05/17/2018 - Rekende riddere
- 05/17/2018 - Reker med erter og chili
- 05/17/2018 - Reketoast med rå laks
- 05/16/2018 - Det ekle er ofte det beste
- 05/15/2018 - Torsk med bacon, urter og ertepuré
- 05/08/2018 - Vi må slå i matbordet
- 05/03/2018 - Derfor heier vi på bøndene
- 05/01/2018 - Baconloff med ost og oliven
- 04/19/2018 - Hvilke egg bør du velge? Det er lett når du vet dette.
- 03/28/2018 - Påskekylling - servert som muffins!
- 03/22/2018 - Ikke samme ulla: Lam på enkle og raske måter
- 03/22/2018 - Dette er håret i den økologiske suppa
- 03/09/2018 - Blodappelsin - navnet vi ikke lenger tør å bruke.
- 03/02/2018 - Skreien i butikken kan være en vanlig torsk
- 02/09/2018 - Nudler - oppskrift på stryk
- 01/22/2018 - Pinnekjøtt blir grisefest til sommeren!
- 10/19/2017 - Surpølse: Til å bli blid av! Og litt redd, kanskje.
- 10/03/2017 - Halal og slakt: Et spørsmål om liv eller død
- 10/01/2017 - En stjerne er født: Fenalår!
- 09/15/2017 - Dette bør du bruke helgen til: Bank og slå!
- 09/07/2017 - Brødet du kaster kan være et år gammelt da du kjøpte det
- 08/31/2017 - Norske verdier: Toll er heimevern
- 08/01/2017 - Hummus med peanøttsmør
- 08/01/2017 - Klassisk hummus
- 06/01/2017 - Braisert stangselleri
- 06/01/2017 - Stangselleri i waldorf
- 06/01/2017 - Stangselleri med risotto
- 06/01/2017 - Stangselleri med luksusmajones
- 05/31/2017 - Endelig - slik skal Stortinget gjøre norsk mat bedre
- 05/22/2017 - Dette skal politikerne bestemme om maten vår
- 05/12/2017 - Døden for livets vann?!
- 04/21/2017 - Her får de omdømme som fortjent
- 04/12/2017 - Den STOOORE, STYGGE påske-kvissen
- 04/07/2017 - Derfor kan du spise rå påskeegg - uten å få salmonella
- 02/24/2017 - Vinterlam i vinterferien
- 02/17/2017 - Derfor nekter jeg å kjøpe svensk kylling
- 02/14/2017 - Norske kuer har full kontroll, nemlig Kukontroll!
- 02/07/2017 - Stang ut om mål for økologisk mat
- 01/25/2017 - Slik kan Svanemerket bli en engel med skit på vingan
- 12/28/2016 - Vegansk nøttestek (ekte vare!)
- 12/28/2016 - Dette er veggis-julemat for alle som er mette på kjøtt nå! Er du?
- 12/23/2016 - Du vil ha sprø svor. Da er det lurt å lese her om HVORFOR den blir sprø.
- 12/21/2016 - Her er alternativet til Grandis-jula!
- 12/10/2016 - 10 utsøkte matgaver til jul, pluss en fæl
- 12/06/2016 - Så ustilig var priskrigen i fjor
- 11/28/2016 - Da den store krisen hjemsøkte vårt land
- 11/17/2016 - Dette er den beste kyllingen - hvis du bryr deg om dyrevelferd
- 11/16/2016 - Helstekt kylling - med potetgull
- 11/16/2016 - Yoghurt med julesmak
- 11/07/2016 - Om mat og makt: Hillary og Donald
- 11/01/2016 - Hvordan man produserer mat og faren for å havne i krig. Det er en farlig sammenheng der.
- 10/26/2016 - Norsk mat er dønn bra - det er dokumentert
- 10/21/2016 - Dette er sennepen som gjør deg stolt
- 10/20/2016 - Syltet gresskar til ribbe
- 10/20/2016 - Bakt gresskar med hvitløk
- 10/20/2016 - Gresskarsuppe
- 10/14/2016 - Slik får du et bedre liv uten denne
- 10/11/2016 - 5 grunner til at denne flisa gjør maten din bedre
- 10/07/2016 - Dette er ikke hasj, det er "lammekrydder"
- 09/29/2016 - Mitt liv som krabbemorder
- 09/28/2016 - Thai-stekt Oumph
- 09/28/2016 - Tempurafritert Oumph
- 09/27/2016 - Laksegryte med geitostsaus
- 09/27/2016 - Lammelapskaus med fenalår
- 09/15/2016 - Sleip fisk tar kaka
- 09/14/2016 - Oppskrift: Krabbeklør med ingefær og koriander
- 09/14/2016 - Oppskrift krabbesalat med kokos og karri
- 09/11/2016 - Dyrevelferd: Et nytt merke du bør merke deg
- 09/01/2016 - Oppskrift thai fiskekaker
- 09/01/2016 - Oppskrift taco-fiskekaker
- 09/01/2016 - Hjemmelagede fiskekaker oppskrift
- 08/31/2016 - En gripende historie om bier og pøbler
- 08/25/2016 - Dette er triksene for å få den beste hotellfrokosten
- 08/21/2016 - Her er grunnen til at glade griser smaker best
- 08/12/2016 - 2 ting du trenger på kjøkkenet. Billig og bra, dyrt og deilig.
- 07/29/2016 - Syltet sopp
- 07/29/2016 - Sopp-psykotikerne er på høgget. Pass på!
- 07/14/2016 - Arne er verdensmester i å skyte dyret som gir oss verdens beste kjøtt
- 07/14/2016 - Hvalcarpaccio med ruccolapesto
- 07/13/2016 - Marinert hval med rognsaus
- 06/30/2016 - Butikkslakteren som vet hva du vil ha
- 06/24/2016 - Ferie i Norge? Nå er det lett å finne de lokale matopplevelsene.
- 06/21/2016 - Nå kan vi endelig roe oss!
- 06/16/2016 - Dette ølet er 1000 år gammelt - og ikke gått ut på dato
- 06/16/2016 - Vaffel med fiken og ølsaus
- 06/01/2016 - Hvit sangria
- 06/01/2016 - Rød sangria
- 05/30/2016 - DETTE er det nye GRØNNE GULLET
- 05/18/2016 - Slik skal du koke grønn asparges
- 05/18/2016 - Aspargeskrem med dillolje og posjert vaktelegg
- 05/17/2016 - Vi som svikter landet vårt?
- 05/13/2016 - Nå styrer FrP landbruket vårt
- 05/12/2016 - Heis det norske flagget: For lokalmat
- 05/10/2016 - Vannmelon laget slik at den faktisk kan kalles mat!
- 05/04/2016 - Derfor er det ville helvete i landbruket akkurat nå
- 04/21/2016 - Tartar: Typisk norsk at det er trygt
- 04/15/2016 - Kong Olavs spisevaner var utrolige
- 04/07/2016 - Römertopf med storfekjøtt
- 04/06/2016 - Lage festmat med bare vannkoker? Klart du kan!
- 04/01/2016 - Hjemmelaget ketsjup med karri
- 03/30/2016 - Dette gourmet-saltet samler Norge
- 03/22/2016 - Blodappelsin i krydret lake
- 03/22/2016 - Blodappelsin i salat: Godt! Og kult!
- 03/18/2016 - Oppskrift på bacalao med lam!
- 03/18/2016 - Oppskrift på lammecarré med honning og chili
- 03/18/2016 - Oppskrift på lammeskank med tomat
- 03/18/2016 - Oppskrift på kokt lam - nam!
- 03/18/2016 - Oppskrift på kjapt lammelår
- 03/18/2016 - Oppskrift på vestafrikansk lammegryte
- 03/18/2016 - Lam som er nam: Nye måter å lage det på
- 03/18/2016 - Oppskrift på østafrikansk lammegryte
- 03/17/2016 - Slik blir det kulere å servere kjøpe-pizzadeig
- 03/15/2016 - Denne historiske fredsavtalen mellom bønder gir oss mer økologisk mat
- 03/10/2016 - Grønne rosabloggere avslører mine hemmeligheter om vegetarburgere
- 03/03/2016 - Stortinget: Bikkjeslagsmål om pizza. Men ikke si det til noen!
- 03/03/2016 - Reker og ertesaus i terteskjell
- 03/02/2016 - Tips: Restemat rullet i rispapir. Poff, så er restene gått opp i røyk!
- 03/01/2016 - Squash-salat
- 02/29/2016 - Så mye fisk for så lite penger? Silda er utrolig.
- 02/22/2016 - Oppskriften på fransk bouillabaisse - med billige fiskeboller
- 02/21/2016 - Denne magiske osten kan du bruke istedet for kjøttdeig! Den heter skjørost.
- 02/20/2016 - Rouille - den franske, rustne masjonesen
- 02/19/2016 - I helg og på hytte: Slik steker du andebryst
- 02/14/2016 - Andelslandbruk. Den nye mat- og miljøbevegelsen.
- 02/11/2016 - Maten vår kommer fra bondegårder. Da går det vel an å forvente at folk vet bittelitt om landbruk?
- 02/11/2016 - Så enkelt kan det gjøres med andelår i helgen. Se videoen. Les oppskriften.
- 02/10/2016 - Pasta med skjørost, urteolje og tomatsaus
- 02/10/2016 - Vafler med skjørost
- 02/10/2016 - Dritfrekk tenåring med stiv overleppe lærer deg å lage fish & chips
- 02/10/2016 - Skjørostpudding, lettlaget dessert
- 02/08/2016 - Silda stimer til fiskediskene: Det er oppskrift på sunnhet - for deg og miljøet!
- 02/06/2016 - Er det øko-fiffen som styrer butikken?
- 02/04/2016 - Knusktørr fisk som gir vann i munnen: Grillet klippfisk
- 01/29/2016 - Jeg er så kry: Posjert egg med «saltstenger» av butterdeig
- 01/25/2016 - Stekt bamsefisk med linser
- 01/17/2016 - Hjemmelaget falafel - kan inte bli fel
- 01/13/2016 - Vegetarburger med squash
- 01/13/2016 - Hva vil vi ha? Norsk håndverksøl!
- 01/08/2016 - TORO fyller 70 - med tomatsuppen som ødela oss
- 01/07/2016 - Hamburger med bacon og løk - på en helt ny måte.
- 01/06/2016 - Thai hard. Slik lager du ekte thaimat.
- 01/06/2016 - Grønn curry-suppe med kylling
- 01/05/2016 - Morter. Verdens eldste kjøkkenmaskin.
- 01/05/2016 - Grønn curry-pasta
- 12/29/2015 - Reinkjøtt med rein samvittighet
- 12/23/2015 - Så enkelt, så «julete» blir det med mitt hemmelige våpen: Sursildkrydder
- 12/16/2015 - Velkommen til Jon Georg Dale!
- 12/13/2015 - Knekkebrød med sesamfrø
- 12/13/2015 - Knekkebrød med tørkede frukter
- 12/13/2015 - Kjeks og singelliv: Hjemmelaget knekkebrød
- 12/11/2015 - Jeg har fått nøff av billig ribbe!
- 12/10/2015 - Is og lakrisbåter
- 12/10/2015 - Lakris i mat? Godt. Overraskende godt!
- 12/10/2015 - Heng kjøkkenutstyret på veggen!
- 12/10/2015 - En genial sprøytepose
- 12/10/2015 - DENNE poteten kan brukes til alt
- 12/10/2015 - Ribbepostei
- 12/10/2015 - Bak turistfasaden får du den beste maten og møter de beste menneskene
- 12/10/2015 - Østers fra Ø til Å
- 12/10/2015 - Enkel moccakrem med lakris
- 12/10/2015 - Ande-krås, slik blir det mørt
- 12/10/2015 - Kjenner du kalkunen? Den som kan fly?
- 12/10/2015 - Medisterkaker med appelsin
- 12/10/2015 - Oppbevaring av krydder? I album!
- 12/09/2015 - Ribbe-pølser
- 12/09/2015 - And? Fett! Nemlig andefett.
- 12/09/2015 - Slik lager du andeleverpaté
- 11/28/2015 - Vegetariske kjøttkaker. Som mammas kjøttkaker - uten kjøtt.
- 11/27/2015 - Økologisk ribbe
- 11/26/2015 - Slik åpner du østers
- 11/26/2015 - Østers - gugga jeg aldri glemmer
- 11/25/2015 - Kamskjell med lakrisvinaigrette
- 11/25/2015 - Vafler med nøtter og fiken