18. November 2021
De gamle er eldst. Og blant de store heltene i den nye og nostalgiske eldrebølgen er kabareten - skjelvende, men oppegående og full av festglede.
27. October 2021
halloween gresskar oppskrift
Det skrekkeligste med Halloween er at 1000 tonn gresskar går i søpla. Så her er noen hårreisende fine tips om å lage grusomt god mat mens barna tigger godteri.
11. October 2021
potetmos oppskrift
Poteten er virkelig en helt knall knoll, most også. Det er pølsenes skyld at potetstappe ikke regnes som luksusmat.
20. August 2021
tomatsuppe oppskrift
De smarteste folka tryller fram sin egen tomatsuppe, så lett og lekent som du ser her.
11. August 2021
blomkål oppskrift
Den ser jo litt ut som en hjerne, og hvis vi tenker over det så fortjener blomkålen å blomstre i en eng av kreative vrier. Det får den gjøre her!
25. July 2021
bringebær oppskrift tips
Kom med dem, i bøtter og kurver. Se her hvor fantastisk rare og spesielle de er, og hvor mye godt vi lett fikser med bringebærene!
16. July 2021
Bønner og linser kan kjøpes ferdig kokte i små esker, plukk gjerne noen økologiske fra butikkhylla. Bruk godt modne norske tomater - de har mest kjøttfylde.
15. July 2021
Med en klatt yoghurt og litt frøblanding blir det både hverdagsmat og festmat. Her bruker jeg litt tørket basilikum i selve suppen, og drypper på litt ekstra pesto ved servering.
30. June 2021
cæsarsalat portobellosopp vegetarsalat oppskrift
Slik lager du en skikkelig mettende salat på Cæsars vis - der kyllingen er byttet med «kjøttfull» portobellosopp. En sommerfavoritt ALLE digger.
22. June 2021
jordbær oppskrifter
Vi skjønner bæret! I alle fall når vi lager så morsomme retter av jordbær som dette. Vi kan servere dem med sukkerlake av blomster-te eller dyppe dem i cognac-sjokolade.

Show more