26. May 2022
Det er nå det skjer! Rabarbraen åpner ballet for nytelse av det grønne Norge. Her er tipsene du nok ikke hadde forestilt deg:)
28. April 2022
ketsjup oppskrift
Der det er noen voksne hjemme lager vi vår egen ketsjup. Med bokstomater, sukker og eddik. Det er et SÅÅ enkelt sjekketriks - eller for å si det sånn: Come on, catch up!
28. February 2022
Torsken yter et hjerteskjærende stort offer for at vi mennesker skal få rogn i handleposen. Her er den rå historien, og et råskinn av en oppskrift.
25. January 2022
irish coffee oppskrift
Dette må pugges, for mange lager den jo så bort i hytteveggen feil! Og vi bør absolutt lage oss denne styrkedrikken nå i urolige tider, for en «irish» inneholder jo alle de fire næringsstoffene vi trenger for å leve godt: Alkohol, koffein, sukker og fett.
12. January 2022
Vi ser lysegrønt på livet når vi i mørketiden kan høste potter med norske krydderurter som strutter av smak. Her får du pottetrening - og pestokurs.
02. January 2022
oppskrifter feil
Hva er det med dem som lager oppskrifter? Lager de mat raskere enn sin egen skygge? Eller har de bare ikke lært seg klokka? Måler de temperaturen med pekefingeren?
19. December 2021
For de fleste av oss i Norge er julen en takknemlighetens tid. Så hvorfor går vi med på at det selges kålrot til spottprisen 3 kroner midt i julegleden?
17. December 2021
Javisst finnes det norske epler til jul. Så hvorfor ikke servere dem ekstra «julete», kokt i duftende gløgg?
18. November 2021
De gamle er eldst. Og blant de store heltene i den nye og nostalgiske eldrebølgen er kabareten - skjelvende, men oppegående og full av festglede.
27. October 2021
halloween gresskar oppskrift
Det skrekkeligste med Halloween er at 1000 tonn gresskar går i søpla. Så her er noen hårreisende fine tips om å lage grusomt god mat mens barna tigger godteri.

Show more